contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Tras In Unt Cu Sos De Ceapa Caramelizata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Pentru 4 persoane
  • 2 bucati piept de pui dezosat si fara piele (4 jumatati)
  • 3 cepe mari, tocate marunt
  • 150 g unt, taiat bucati mici
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare, piper dupa gust
Taie pieptul de pui in fileuri subtiri. Da-le cu sare si piper si freaca carnea ca sa intre bine condimentele. 
Intr-o tigaie mare topeste la foc mic untul. Pune fileurile de pui si lasa la foc mediu 3 minute. Intoarce pe cealalta parte si lasa pana ce carnea e facuta si aurie. Scoate carnea din tigaie si pastreaz-o la cald (intr-o cratita cu capac, invelita intr-un prosop).
Topeste restul de unt. Adauga rozmarinul si caleste 1 minut. Adauga ceapa si caleste-o pana ce se inmoaie si sosul devine brun. Da sosul printr-un blender. Potriveste de sare si piper.
Serveste fileurile de pui cu sosul de ceapa alaturi de cartofi.

Articol recomandat de brindusascheaua.blogspot.com