contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe De Pasare Umplute – Pane

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
backhändell
bachhändel
Raminindu-mi de la reteta de Ravioli cu umplutura din spanac si cartofi, ceva umplutura, m-am gindit nu ar fii rau sa pun in aplicatie acesta idee care mi-a trecut spontan prin cap,
Ideea statea ori cum cumva in aer, deoarece planuisem sa pregatesc aceste pulpe superioare de pasare,cu o umplutura din sunca si cascaval.
Dar nu a fost nici o problema, au fost foarte bune si bine venite la famnilia mea si acestea cu umplutura de spanac.
INGREDIENTE UMPLUTURA:
(cantitatea umplurii este si pentru reteta de raviolii care urmeaza in postarea urmatoare)
- 250g spanac comgelat-descongelat si bine scurs sau proaspat blanschat si marunt tocat
- 500g cartofi fierti si bine zdrobiti
- 2 oua + 1 galbenus
- 50g
Crème fraîche
-100g pesmet
- sare+piper
- usturoi proaspat sau granulat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- pulpe superipare de pui/pasare(nr. este in functie de nr.pers. si maimea buc. de carne9
- 2 oua+1 galbenus
- sare +piper
- coaja de la 1/2 lamiie
- ceva faina de griu
- pesmet
- ulei pt prajit
MOD PREPARARE:
Ingredientele de mai sus pregatite se amesteca bine impreuna, se condimenteaza dupa gust(eu am preferat s adomine gustul de usturoi mai mult), si se lasa ca 30 min. deoparte.
Pulpelor de pasare superioare. li-se indeparteaza pielea si osul.In locul osului se umple cu umplutura de mai sus.
Oule-galbenusul , condimentele si coaja de lamiie se bat putin cu o furculita.
Pulpele de pui se trec prin faina ouas, faina, ou si in final prin pesmet.
Astfel pegatite se pun la prajit in friptoza sau tigaie, pina de vin aurii,Se scot pe o tava dse cuptor si se introduc dupa acewea in cuptorul incins la 180°C pt. ca 25-30 min.
Se scot din cuptor si se servesc cu garnitura de preferinta de salata verde/legume…sau dupa dorinta/gustul personal.
TIP:
Cu umplutura ramasa se pot prepara si chiftele, sau lasagne, srudel, ravioli ….granitele fanteziiei nu au margini
backhändell1
http://leckereien.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss