contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Quut Cuppi - O Jucarie 3 In 1 Care-ti Tine Copilul Ocupat!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Prin intermediul lui Eco Mami am reusit ieri o mare performanta! Fetita mea de 3.1 ani s-a jucat cu aceeasi jucarie mai mult de 10 minute :) Da, dar e o jucarie minune, 3 in 1, adaptabila atat la joaca afara, cat si in casa. Noi am folosit-o atat la nisip afara, dar si la baita de seara, precum si la joaca de dinainte de nani cu tati. Va prezint imediat minunea!
este QUUT Cuppi!

Este si lopatica si sita si un fel de stropitoare! Noi am folosit-o, in combinatie cu mingea, si la un joc acasa, un fel de tenis jucat pe parchet!
3 piese, nelimitate posibilitati de joaca!
Sunt produse in Belgia si asta spune totul. Respecta toate standardele europene ale calitatii, precum si ale sigurantei. Sunt dintr-un material care exclude BPA si latex-ul, atat de blamate. Mingea e minunata, foarte moale la atingere...a fost imediat confiscata de suricata mica de 5 luni! Trebuia sa ia si ea ceva, nu?
Desi nu am avut-o cu noi la mare, am testat-o la locul de joaca si a fost senzatia zilei pentru toti copii! Abia am apucat sa fac pozele astea, pana cu tabarat toti copiii pe Lizzie!