contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ramen De Luni

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Acuma ca il facui dupa chef, apai si Wiki il accepta in variante de milioane. Dar va spun cum l-am facut eu.

ramen

Partea importanta e fondul, eu i-as zice fundal, gustul de baza, fireste, supa. Eu am facut o supa clara din oase de vita (majoritatea aveau sita sau maduva) cu ceapa si morcov. Pe care am lasat-o la racit peste noapte, sa ramana clara ca o factura la chizitia unei case.

Asta e cel mai important, supa clara (peste, porc, pui, vita, nu e important, cred ca ar iesi misto si din coji de creveti, ca imi e frica sa scriu de homari).

Slide2

Pana se incalzeste supa degresata pregatiti adaosurile, gen taiat, curatat, fiert, ciopartit. Din nefericire pentru mine oul era atat de proaspat ca abia l-am cojit, ceea ce nu m-a deranjat la intestin. Am ales sa pun o bucatica de baton de peste (aveam in plus), ceapa verde, ou si morcov fiert in supa. Am uitat sa va spun ca atunci cand am pus taiteii (cei de ramen) am pus in supa si ardei iute, sos de soia negru si ulei de susan.

Slide3

Rezumat: o supa clara si taitei sunt de baza. Adaosuri, dupa plac, de la peste la carne, legume. Se poate face fara greata si din supa de legume, sa iasa ceva pentru vegetarieni, dar e gustoasa cu carne.

rororo