contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Remake La Prajitura Infernal De Desteapta Cu Fructe, Plus Pisici

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am refacut si s-a comportat la fel, deci puteti sa o luati ca reteta, ma refer la cea mai desteapta prajitura cu fructe.

Slide1

La copt, intai se incheaga, cat sta pe abur, dupa ce iau apa se umfla, apoi la rece se lasa si da, e fix combinatie de gusturi si texturi intre clafoutis si oarece prajitura desteapta. Cantitatile le aveti la primul link, de buna, da, e buna, deja s-a dilit jumatate desi cantitatile le-am crescut de la 3 la 5.

Slide2

Asadar tizo, proceed :D

Trecem la alte susanale, langa spital ieri am dat de o gogoserie cu diverse specialitati, cum aveam de stat am luat o turta cu telemea si marar, in poza e jumulita pe jumatate, dar pentru doar 2.5 lei ai o bucatica de paradis, exceptionala, este langa clinica Westeye pe care o recomand daca aveti posibilitati materiale, e foarte scumpa dar si conditiile sunt de exceptie, dar vorbeam despre turte, placinte, vum vreti sa le ziceti, bestiale.

Slide3

Despre pisici, nu am multe de zis, e armata mea de „bagabuante”, sef de trib, pisica Hitler, cea neagra e mai timida si cuminte si ala micu’ e terorist, cred ca daca nu il calca masina o sa se faca un cotoi de nadejde.

Deja a acaparat cuibul aricilor. A se vedea la sageata rosie.

Slide5

Slide4

Atata ca vine caldura si ne baricadam. rororo