contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Restaurant Nasser

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
de multi ani de zile, restaurantul arabesc nasser de langa piata 1 mai e un reper pentru iubitorii de humus si tabouleh. de-a lungul timpului am mancat de cateva ori de la nasser, uneori acolo, alteori la pachet pentru acasa. da, mancarea e buna, si sunt cateva chestiii la care nasser exceleaza in comparatie cu restul restaurantelor arabesti. 

dar sa incepem cu inceputul. in caz ca nu stii, nasser are pe langa restaurant o mini-alimentara unde gasesti produse proaspete din carne, produse arabesti conservate, condimente si mirodenii.  perete-n perete, nasser are si o frizerie. se pare ca e o chestie specific musulmana sa ai restaurant si frizerie pentru ca si restaurantul pinar de pe 13 septembrie foloseste aceeasi reteta de succes a afacerii.

si pentru ca asemanarile sa fie si mai mari, folosesc aceleasi mese lucioase, cu picioare cromate, si fara fete de masa. pana si scaunele sunt la fel. insa asemnarile se opresc aici. peretii de la nasser tanjesc dupa o mana de var proaspat iar toaleta e doar pentru cei mai curajosi dintre voi. 

daca poti sa treci peste asta si ajungi la mancare, vei fi cu siguranta multumit. eu am luat un platou mare de mezze cu humus, labne, mutabal si babaganoush (la 20 de lei), 


o portie de full - un amestec cald de bob, rosii, patrunjel, usturoi, ulei de masline, lamaie si sare (15 lei)


si frigarui de organe de oaie (la 20 de lei). totul stropit bine cu airan cu usturoi(3 lei). nu, nici aici nu se consuma alcool(ignorantii astia!!). 

cred ca singurul punct slab al mancarii e lipia fada de supermarket.  daca esti mai slab de inger si nu suporti atmosfera carciumii iti recomand sa iti comanzi acasa. 

in loc de epilog: nu pot sa inteleg cum o carciuma care aduce profit de mai bine de 10 ani nu poate fi modernizata/curatata/spalata pentru a face fata cu brio unui control sanepid.

nota 7 din 10
nota de plata medie: 40 lei de persoana
restaurant nasserdumitru zosima 86,bucuresti
telefon: 0212227207