contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Retete Ca La Mama - Noul Meu Blog Culinar (imi Schimb Domiciliul)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Dragi cetitori, dragii mei prieteni! Va multumesc ca v-ati alaturat intr-un numar atat de mare acestui blog culinar, ca ati avut rabdare sa ma cititi si mai mult, incredere sa incercati retetele mele acasa, pentru voi si familiile voastre. Datorita interesului vostru, Cuina Banateana a crescut nesperat de mult in anul si jumatate care a trecut de cand am fondat-o, devenind aproape "neincapatoare" pentru toti cei care o acceseaza.
Asa incat, am decis ca e momentul pentru o schimbare si va anunt ca blogul meu culinar, Cuina Banateana, va fi supus unei schimbari fundamentale si asta cat de curand. Nu va fi doar o "schimbare la fata", desi se va petrece si asta, sper intr-o imagine noua, vioaie si usor de utilizat, dar mai mult, blogul va functiona pe un domeniu privat, retetecalamama.ro, iar Cuina Banateana va reprezenta rubrica savuroaselor preparate banatene si transilvane, atat de dragi mie.
De ce "retete ca la mama"? Pentru ca majoritatea retetelor mele sunt fie mostenite de la mama, bunica sau familia mea, fie de la mama... soacra, fie constituie inspiratiile culinare ale mamei... fiicei mele! Peste cativa anisori, sper ca fiica mea sa imi rasfoiasca blogul in cautarea "retetelor ca la mama acasa". Va astept cu drag sub nou "umbreluta" - retetecalamama.ro - in curand, dar pana atunci ramane sa ne revedem in cotinuare pe Cuina Banateana, cu noi retete pe cat ma pricep eu de bune!
Copyright http://cuinabanateana.blogspot.com/ by Laura Laurentiu

Articol recomandat de cuinabanateana.blogspot.com