contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ruladă De Porc Cu Spanac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
750g muschiulet de porc
250g spanac
50g unt
2-3 fire ceapa verde sau 1 ceapa mai mare uscata
3 catei usturoi
1 ardei rosu si 1 verde
2-3 linguri ulei sare piper
1 pahar de vin alb
cimbru
Mod de preparare:
Spanacul se opareste si se scurge , daca e congelat se pune direct in tigaia cu unt. Ceapa se taie marunt si se adauga si ea impreuna cu usturoiul. Se lasa pe foc pana scade tot sosul lasat. Se taie ardeiul cubulete si se adauga la compozitia de mai sus . Se caleste totul cateva minute. Muschiuletul de desface intr-o felie subtire se condimenteaza cu sare si piper, se acopera cu aceasta compozitie de spanac pregatita anterior. Se ruleaza si se leaga  cu o ata sa nu se desfaca . Apoi se aseaza intr-o tava, se adauga o jumatate de cana de apa si se da la cuptor 30 min. Dupa aceea se adauga peste vinul si firele de cimbru, introducandu-se la cuptor pentru inca o ora. La sfarsit se unge cu putin unt si se mai lasa la cuptor 5 min sa se rumeneasca. Se serveste taiata felii cu cartofi copti si cu muraturi.
Notă:
Un pranz delicios in ziua de Craciun, multumesc Otilia.