contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rulouri De Lasagna

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
  De mult timp voiam  sa fac niste rulouri de lasagna pentru ca aspectul lor ma incanta mai mult decat o lasagna in foaie si in acelasi timp voiam  o altfel de umplutura, mai usoara decat cea clasica, cu carne tocata...
Ingrediente:

-10 foi lasagna,
-150 g sunca slaba,
-100 g branza rasa,
-1oo g parmezan ras,
-sos bechamel din 1/2 l lapte,
-piper alb macinat,
-sare,

Preparare:

  In primul rand preparati sosul bechamel ca aici, si dupa ce ati inchis focul adaugati doua linguri de branza rasa, doua de parmezan si potriviti dupa gust de sare si piper.
  In 2 litri de apa cu sare dati in clocot, se fierb 5 min foile de lasagna, atat doar cat sa se inmoaie si sa poata fi rulate. Ca sa nu se lipeasca intre ele fierbeti max 2-3 foi odata.
  Scoateti foile pe un platou uns cu putin ulei si dupa ce s-au racorit putin  ungeti cu sos bechamel, presarati-le cu branza si parmezan ras apoi asezati felii de sunca taiata betigase dupa care rulati lejer si asezati intr-un vas termorezistent uns cu unt sau cu 2-3 linguri de sos bechamel.
 
  Turnati deasupra restul de sos,  presarati rulourile de lasagna cu restul de branzeturi rase, acoperiti vasul si dati la cuptorul incalzit dinainte.
  Dupa cca 30 min descoperiti vasul si lasati sa se rumeneasca putin deasupra.
  
  Asta-i tot despre aceste rulouri de lasagna, care dupa cum vedeti nu sunt dificil de facut, sunt gata portionate, sunt destul de aspectuoase si pot fi prezentate mai usor decat o felie de lasagna...