contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sa Va Prezint Niste Gospodine...

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

In blogosfera culinara romaneasca apar mereu si mereu noi bloguri pline de arome delicioase, unde fete (si baieti) harnice (harnici) gatesc cu pasiune. Dar cati din ei sunt colegi cu fiica-mea? Asadar, va propun spre vizionare blogului unei frumuseţi de douazeci de ani (foc de frumoasa, fara exagerare), prietena fetei mele, va spun cu mana pe inima ca e o gospodina desavarsita (o cunosc si am fost impresionata de ce e in stare) si e o proaspata blogăriţă culinară - Iasmina Piţiga - autoarea blogului No Reservations. Iasmina a inceput sa scrie pe blog pe 8 noiembrie, cu urmatoarele cuvinte: "O zi racoroasa dar insorita de noiembrie si lansarea blogului meu....de ce no reservations? pentru ca sunt pasionata de gatit si calatorii, pentru ca sunt fana a emisiunilor No Reservations - Anthony Bourdain, pentru ca unul din filmele mele preferate este No reservations! Pentru o prima zi voi mai lucra putin la setari, aplicatii, etc iar dupa vom da startul unei experiente culinare, cu ce am mai gatit, ce am mai servit prin diferite zone atat ale Romaniei cat si in afara! Va multumesc, Iasmina"
Cate ceva facut de manuta ei:

 

Tort Joffre

Beef Bourguinion by Julia Child
Asa, sa trecem, deci, la urmatoarea recomandare: deci, cate gospodine nu posteaza pe culinar si cate nu au bloguri dintre ele? Hm... mi-ar fi teama sa ma apuc sa le numar... Dar cate dintre ele ma fac sa rad din toata inima? Ei bine, cine ma binedispune intotdeauna si garantez ca se va intampla la fel cu oricine ii va vizita si citi blogul, este Anca Dragomir, autoarea blogului Droopi's everything but the kitchen sink . Veti citi pe blogul Ancai mici istorioare pline de haz si pe aceeasi tonalitate va relata ce gateste ea in fiecare zi, fara pretentii si fite, mancare "ca la mama-sa acasa" si "ca la mama lu' Dodo" (Dodo s-a autointitulat baietelul ei :)) ). Garantez multe idei pentru zilele fara pic de inspiratie culinara si multe zambete si chiar cateva hohote de ras din toata inima, daca o veti vizita. Cate ceva din manoperele ei:

 

Praz umplut aka "operatiunea prazuneta"

Vinete umplute, portia lu' Dodo
Un blog foarte interesant e cel al Roxanei - A little bit of everything. Blogul e scris in limba engleza si ofera multe idei minunate, mai ales pentru vegetarieni. Iata cate ceva din ce mestereste "gringarl":

 

Candy cake
Oregano Ricotta Knots


Sper sa va placa recomandarile mele!

Copyright http://cuinabanateana.blogspot.com/ by Laura Laurentiu

Articol recomandat de cuinabanateana.blogspot.com