contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salată De Leurdă Cu Ouă

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:


2 legături de leurdă,
2 ouă fierte,
2 castraveciori,
2 ridichi,
100 g brânză telemea de vacă,
3 linguri cu iaurt,
o lingură ulei de măsline,
o linguriță muștar,
zeama de la 1/2 lămâie,
sare,
piper.


Mod de preparare:


Leurda se spală, se lasă la scurs și se taie în bucăți de 3-4 cm, după care se pune într-un castron.
Ouăle se curăță de coajă, se taie în sferturi și se pun peste leurdă.
Castraveciorii se curăță de coajă și se taie rondele, la ridichi se înlătură cotorul și se taie rondele.
Brânza se taie bucățele mici.
Adăugăm atât castraveciorii, ridichile și brânza în castron - repartizându-le uniform.
Preparăm sosul din iaurt, ulei de măsline, muștar și zeama de la jumătate de lămâie.
Condimentăm sosul cu sare și piper și amestecăm bine, apoi se toarnă peste salată.
Se servește imediat.
Poftă bună!