contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata Greceasca

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente: 1 felie de branza feta, de marimea podului palmei, taiata in cubulete, 1 salata verde, mica, ideal miezul, 1 ceapa aurie, mica, 10 masline negre, cu miezul dulce, 1  varf de sare, piper negru macinat si 1 lingurita cu ulei vegetal, de floarea-soarelui, de rapita, de in sau de masline.

Se taie branza in cubulete, se da deoparte. Se curata ceapa. Se spala salata verde, se usuca cu un prosop de hartie, se toaca marunt.

Se amesteca salata verde cu ceapa, se adauga sare, ulei si piper, se amesteca. Se adauga masline si branza si se poate servi.


Filed under: Aperitiv Tagged: cereale integrale, dieta Atkins, dieta bikini voctoria principal, dieta de slabit, dieta indicelui glicemic, dieta Montignac, dieta rapida, dieta south beach, grasimi mononesaturate, grasimi polinesaturate, masline, nutritie sanatoasa, omega 3, omega 6, omega 9, salata cu branza feta, salata de cruditati, salata de praz, salata de primavara, salata de pui, salata de ton, salata de vinete, salata greceasca, salata verde, ulei de in, ulei de masline, ulei de rapita


Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com