contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Saleuri Cu Cascaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
- 125 g margarina
- 1 ou
- 2 linguri smantana
- drojdie cat o cireasa
- sare
- 300 g faina
- 100 g cascaval
Se dizolva drojdia in putina apa calduta. Se da prin razatoarea mare 100 g margarina apoi se mixeaza cu smantana, drojdia si oul batut cu putina sare. Se incorporeaza treptat faina cat cuprinde pt un aluat potrivit de tare.
Pe o planseta presarata cu faina se intinde aluatul in strat de 5 mm, cu ruleta trecuta de fiecare data prin faina se taie fasii cu latimea de 2 cm si lungimea de 10 cm. Se rade fin cascaval deasupra si se pun la copt in tava unsa cu margarina ramasa (25 g).
Tips: in loc de cascaval pot fi unse cu ou batut si se pot presara cu susan, mac, chimen sau chiar fasiute de sunca.



Articol recomandat de teolyn-in-the-kitchen.blogspot.com