contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sezonul Pastelor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Se deschide sezonul la macaroane, trofie, gobetti, penne, fusilli, farfalle, pappardelle, ma rog, ati inteles ideea.

Slide1

Pai ma ‘nervai, dupa ce am muncit ieri la bunatate de gulas:

Slide2

Se apucara muierile de paste cu carnati, adica se scot carnatii din pielea care nici macar nu e a lor, se calesc si se amesteca la paste fierte si pa si pusi.

Slide3

Azi contracarez. Am vrut sa scriu un articol ca imi daduse zuza ideea, legat de mancarea de carnaval, am prin reviste o droaie de retete specifice regiunii Veneto, dar m-am razgandit si am poposit la niste paste cu iz de carnaval, foarte usor de facut. Pe care, daca nu le ard, vi le arat mai incolo.

Vremea e tare ciudata, un soare nebun lasa loc la scurt timp unor nori, ba e cald, ba e frig, cum ma benoclam pe geam incercand sa pozez potaia in ploaie vad in masina vecinului pomi. Hait, ce naiba, pune omu’ pomi pe bancheta? Ca pomu o fi pui de pom, dar nu este pui de om. Dau cu zum, iese soarele. De fapt se vedeau plopii de vizavi in geam, chiar artistic pentru ei as putea zice.

Slide4

Pana sa dau drumul zumului indarat nu a mai iesit potaia in soare ci potaia in umbra.

Slide5

Cum ar veni de cand cu dominatia straina in zona, mai nimic serios, deci vom munci putin dar cu spor sa vedem ce putem face cu niste amarate de paste in conditiile date. Gogosi nu avem, poate aduce zuza.

rororo