contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Spaghete Carbonara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cele mai bune Spaghete Carbonara le-am mancat intr-un restaurant din Brasov,au fost delicioase.
Am reusit sa ating acest gust :) si la mine acasa.

Spaghetele se fierb al dente.
Kaizerul (300 g) taiat cu dichis se trege la tigaie in putin ulei de masline.Cand da sa se rumeneasca,fierbinteala se stinge cu smantana dulce ( 400 ml) si se mentine pe foc pana da un clocot scurt.Se trage de pe foc si se amesteca cu doua galbenusuri de ou crud de la gaini tratate frumos.:)
Un praf de sare si un strop de piper dau accentele sosului care se pune din nou la foc,de data asta,cu pastele (scurse) alaturi. Doar pentru putin timp,apoi se rade parmezan,din belsug,ca o ploaie binecuvantata peste amestecul ce se numeste,de acum,Spaghete Carbonara.
O frunzulita de busuioc marcheaza momentul final.
De-abia astept sa le refac !:)

Pofta buna!