contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sparanghel Cu Bacon Si Parmezan

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
 
 
 
Mod preparare:
Spalam si curatam sparanghelul.
Photobucket
Punem sparanghelul la fiert maxim 3-4 minute(de cînd începe a clocoti usor),
împreuna cu o bucatica de unt, zahar si o felie de lamîie.
(zaharul îi ia din aroma herba,lamîia îi pastreaza culoarea proaspata,
iar untul îi da un aspect mai placut/lucios)
Photobucket
Dupa ce îl scoatem din oala,îl lasam sa se racoreasca.
Nu se lasa la racit complet,ci doar cît sa nu ne ardem la degete.
Photobucket
Fiecare sparanghel se înfasoara într-o felie de bacon,
si se aseaza într-un vas termorezistent.
Photobucket
Se pipereaza,se sareaza doar daca este nevoie.
Atentie,baconul este de obicei sarat destul.
Se presara parmigiano,se stropeste cu ulei de masline,
si se da în cuptorul preîncalzit la 200 °C,pîna se rumeneste/dupa plac.
Photobucket
Photobucket
Eu am servit,stropit cu suc de lamîie si bagheta alba.
Photobucket
Retete recomandata de Mayas-Esprit.blogspot.com