contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Suc De Morcovi, Portocale Si Mere

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




by Alice albinutza

     Am raspuns afirmativ provocarii lansate de Gustos si Philips "Castig timp cu Philips si Gustos.ro" pentru ca noi facem desc sucuri in casa. Nu mi se pare deloc greu sa iei cateva mere, pere, protocale, orice fel de fructe va plac, sa le aruncati iute intr-un storcator si sa faceti un mic home-made teddy :)) Soo, simple! 
     Insa, mai nou, am o mare problema... am descoperit rolele! Adica Miruna a descoperit rolele si bucuria de pe chipul ei in momentul in care le incalta e nepretuita si nu poate fi descrisa in cuvinte. Asa ca incercam sa tinem pasul cu timpul si cu rolele, si cu gradi, si cu lucrul, si cu prajituritul, si cu sucurile de dupa role, si cu..si cu... 
    Ce as face cu timpul castigat in fiecare saptamana daca as prepara sucuri cu aparatele Philips? Raspunsul e simplu: as sta mai mult timp cu micuta mea, sa ma bucur de zambetul ei si sa ne plimbam mai mult cu rolele, evident nu? :))







Asadar ingrediente:
  • 3 mere
  • 2 portocale
  • 2 morcovi
  • un praf de ghimbir (optional)
  • menta


    Spalati merele si morcovii si curatati-le de coaja. Taiati-le bucati si treceti-le prin strocatorul de fructe. Portocalele taiati-le in doua si stoarceti-le de suc. Amestecati si sucurile, puneti putina pudra de ghimbir (sau nu). 
    Zahar deloc! 
    Asezonati cu putina menta pt decor si senzatia de super-prospetime si consumati.