contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

“sunday Grilling”, 24 Martie 2013

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Duminica trecută a reînceput seria evenimentelor “Sunday Grilling” şi, deşi vremea a fost răcoroasă şi a bătut puţin vântul, curticica de la sediul CampingGrill.ro s-a umplut la capacitatea sa maximă: 16 locuri. Mi-aş fi dorit ca spaţiul să fie mai generos, căci am fost nevoiţi să respingem alte 10 cereri de participare. Aşa se face că, luând în consideraţie cele petrecute şi cele promise ghinioniştilor care au rămas pe dinafară, am hotărât să repetăm evenimentul duminica ce urmează, adică cea din 24 martie 2013.


Vă reamintesc faptul că aceste evenimente îşi doresc să promoveze un nou stil de a găti în aer liber, mai sănătos şi, mai ales, mai diversificat decât cel adociat cu tradiţionalele grătare pline de fum şi de miros, şi să îmbine gătitul cu asocierea bucatelor cu vinuri de calitate şi cu povestiri şi informaţii legate de ingredientele folosite şi de preparate, pentru a oferi publicului o experienţă culinar-culturală completă şi interesantă.

Evenimentul “Sunday Grilling” din 24 martie 2013 se bucură, din nou, de colaborarea cu CampingGrill.ro, care va oferi grătarele Ascona 570MX pe care voi lucra, dar şi de cea cu Cramele Halewood, care ne vor încânta cu vinurile din gama Byzantium: Blanc de Transylvanie, Rose Euxine şi Rosso di Valachia: vinuri din trei zone viticole diferite, cu trei caractere diferite, potrivindu-se fiecare cu alte preparate din meniu..

Avem, deci, acelaşi meniu italian: o gustare, două feluri principale şi un desert:
Bruschetta cu pesto, prosciutto si rosii Creveţi cu sos picant de usturoi, serviţi cu orez şi salată răcoritoare de castraveţi Pollo alla cacciatore (pui în stil vânătoresc) con gnocchi Piersici umplute cu crema de branza, servite cu sos caramel

Vă aştept, deci, duminică 24 martie 2013, la orele 13:00, în str. Maica Alexandra nr. 5, la frumosul showroom al companiei CampingGrill.ro. Preţul de participare este de 99 lei/persoană.
Cum numărul de locuri este limitat, rezervările se fac, ca şi data trecută, achitând aceşti bani în avans; detalii despre modalitatea de a efectua plata şi despre numărul de locuri disponibile se pot obţine la radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro. Urmăresc continuu această adresă de e-mail şi promit să vă răspund prompt.