contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tarta Cu Sunca

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

 

STA50402-0

 

 

Pentru aluat:

425g faina

225g unt sau margarina

1 si 1/2 ou

3 linguri de apa

 sare dupa gust

 

Pentru umplutura:

75g faina dizolvata in 375 ml lapte

3 linguri de smantana

5 oua

240g sunca

5 castraveciori murati

180g cascaval

 

 

STA50326-1

 

 

Aluatul:

Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat clasic. Se framanta aluatul bine si se da putin la rece.

STA50330-2

Apoi se imparte aluatul in 2 parti, cu una se imbraca o forma tapetata cu hartie de copt si se inteapa cu o furculita in cateva locuri.

STA50353-3

Se da tava la cuptorul incalzit, timp de 10 minute. Apoi se scoate si se pune umplutura.

 

Umplutura:

Sunca, castraveciorii si cascavalul se toaca marunt si se amesteca cu ouale, smantana si faina dizolvata in lapte.

STA50349-4

Se pune amestecul peste coca. Se acopera tarta cu un capac de aluat (cea de-a doua parte).

STA50355-5

Se coace la foc potrivit.