contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tinctura De Papadie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Se recomandă cure de primăvară şi toamnă pentru detoxifierea organismului.
Indicatii terapeutice: colesterol mărit; tulburări circulatorii (cianoză, varice);  insuficienţa hepatică; hepatită ; litiaza biliară; stimularea secreţiei pancreatice;  litiaza renală; insuficienţă renală; obezitate colita cronică; enterocolită; constipaţie; hemoroizi; acne si eczema.
 
 

 Timp de pregatire: 2 saptamani
Ingrediente:
Flori de papadie
Palinca (alcool)50grade
Mod de preparare:
Punem intr-o sita marunta cam 2 miini pline de flori, le spalam, le lasam la scurs, apoi le maruntim (eu m-am folosit de robot).
Asa maruntite, se pun intr-un litru de palinca, se amesteca, se pun untr-un borcan cu filet si se lasa la macerat timp de doua saptamani, la soare, sau aproape de o sursa de caldura.
Zilnic se va agita borcanul o data sau doua ori.
Dupa perioada de macerare, se filtreaza si se pune in recipiente inchise la culoare.
Mod de administrare :
1 lingurita de tinctură de 3 ori pe zi, dimineţa, la prânz şi seara, cu 30 minute înainte de masă, diluată în 100 ml apă. Pentru persoane care nu suportă alcoolul, tinctură se poate dilua în ceaiul pentru afecţiuni circulatorii şi hepato-biliar, dar să fie ceaiul fierbinte, atunci alcoolul se evaporă, iar principiile active rămân în ceai. Tratamentul va fi urmat de la 1 la 5 luni în funcţie de gravitatea şi vechimea bolii. Se poate lua şi pre­ventiv, o lingurita în fiecare dimineaţă pe stomacul gol.

Ps: daca va intereseaza sa achizionati acest produs, (care vine insotit de instructiuni, vezi foto)
va rog sa ma contactati :   [email protected]
Sa va fie de sanatate !