contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Top 5 Retete Din Carne De Porc Pentru Masa De Craciun

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am fost selectata sa particip la concursul de continut al revistei de lifestyle, TrendList si totodata particip la o provocare lansata de Blogal Initiative si Costa d’Oro Romania.
Costa d’Oro produce  de la inceputul anilor ’60, uleiul de masline celebru in toată lumea.
Oamenii trebuie sa stie sau sa invete  cat de important e un stil de viata sanatos, iar pentru acest lucru s-a recurs la acesta campanie, apeland la foodbloggeri sau simpli bloggeri.
Pe pagina de facebook Costa d’Oro Romania, puteti sa va inscrieti si voi cu un top, nu trebuie neaparat sa aveti blog. Sau puteti sa va inscrieti ca sustinatori ai mei sau ai celorlalti participanti.
Sustinatorii pot castiga un premiu frumos din partea mea,  constand intr-o revista in limba italiana impreuna cu o foaie de silicon pentru copt macarons.

Prietenii mei de pe facebook, dar si  cititorii blogului care ma vor ajuta sa raspund la aceasta provocare si sa realizez un top 5 cu retetele din carne de porc pentru masa de Craciun, pot castiga acest premiu. Castigatorul va fi ales cu random.org dintre cei care lasa un comentariu atat pe blog, cat si pe pagina mea, Pe masa din bucatarie. Premiul va fi trimis doar pe teritoriul Romaniei. Castigatorul va trebui sa-si revendice premiul in maxim 3 zile de la anuntarea acestuia si sa trimita la adresa de mail: [email protected](atentie!) o copie dupa buletinul de identitate, pentru a evita conturile false.
Sa revenim la top ;-)

Nicio masa de Craciun fara carne de porc!!
In fiecare an, de Craciun, am incercat sa fac ceva diferit fata de celelalt an, si mai sofisticat, mai complicat si ce-i drept, si mai scump. Dar mereu gustos, apetisant si sanatos ;-)
Incerc sa fac un top 5 al retetelor din carne de porc pentru masa de Craciun. 
Am scris mai jos 10 retete si am inceput cu cele mai scumpe din muschi de porc, dar si una dintre cele mai gustoase si sanatoase bucati de carne de porc-, am continuat cu cotlet de porc-una dintre cele mai slabe bucati de carne de porc-, spata de porc, rulade de porc si ultima reteta, de la inceputurile mele in bucatarie, o amarata de ceafa de porc marinata la cuptor.
M-ar interesa sa stiu daca si voi gatiti mai deosebit de Craciun, daca dati importanta sarbatorii in asa fel incat totul trebuie sa fie magic, minunat si desavarsit. Si daca tineti cont de carnea folosita, de ingrediente si de sanatatea dvs.
Daca da, atunci va rog sa faceti un Top5 din cele 10 retete prezentate mai jos. Lasati un comentariu cu Top 5 si scrieti cele 5 retete care le-ati prepara voi de Craciun sau care sunt pe gustul vostru.
Va multumesc!
1. Muschi de porc umplut cu sparanghel, morcov si ardrei gras rosu si cornete de cartofi



2. Muschi de porc umplut cu hribi

3. Muschi de porc cu glazura de must

4. Medalioane gratinate

5. Cotlet de porc cu ceapa rosie

6. Cotlet de porc cu clatite de cartofi



7. Spata de porc cu bacon impletit

8. Rulada de porc cu alune si fistic

9. Rulada de porc cu ciuperci si carnati

10. Ceafa de porc marinata la cuptor

Astept comentariile voastre cu Top5 dintre retetele prezentate mai sus. Va multumesc!
Sarbatori imbelsugate va doresc ;-)