contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Chocolate Style

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Viata fiecaruia dintre noi este o desfasurare planuita de evenimente.
Venim pe lume ca parte dintr-un plan al parintilor nostri, evoluam si ne transformam indeplinind obiective urzite pentru noi de cei ce ne-au dat viata, atingem maturitatea faurindu-ne propriile planuri. 
Totul intr-un zbucium continuu in timpul limitat pe care il avem la dispozitie pentru ca sa traim frumos, sa ne implinim, sa ne urmarim idealurile, sa ne transformam in oamenii care ne-am imaginat ca o sa fim, sa iubim si sa fim iubiti.
Insiram dorintele, bucuriile, fericirea, dezamagirile si greselile, suferintele sau realizarile pe firul destinului cu morala ca o viata in care faci greseli nu este mai onorabila, dar sigur este mai folositoare decit una in care nu faci nimic.
Marcam trecerea anilor urmindu-ne visul cu intelepciunea ca nu vom incepe niciodata un capitol nou daca continuam sa il citim mereu pe ultimul, si DA, acesta este un motiv de bucurie.
Si Florian a inscris din nou in poarta sortii, un an plin, cu incarcatura emotionala, primul an in calitate de tata.
L-am sarbatorit in familie, deplasindu-ne la malul marii pentru o atmosfera cit mai destinsa, bucurindu-ne impreuna de briza proaspata, de razele prietenoase ale soarelui, si de nisipul matasos mingiindu-ne talpile.
Dupa o masa cu specific pescaresc si o plimbare la ceas de seara tortul de ciocolata care a urmat a incheiat festiv o zi memorabila.
La multi ani Florian!
Bucura-te de lucrurile marunte din viata ta pentru ca acele momente mici, aparent neinsemnate, pe care le-ai petrecut razand cu cei care conteaza pentru tine, sint cele mai importante.
Vei vedea ca lucrurile care ne aduc cu adevarat fericirea sunt gratuite – dragostea, rasul, prietenia...
Gandeste pozitiv si vei constata ca ai gasit ingredientul de baza al unei povesti de succes. 




Tort ganache in trei straturi pe pat de marmelada de portocale:
- ciocolata alba cu bucati de portocala confiata
- ciocolata cu caramel
- ciocolata dark