contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort De Pişcoturi Cu Ananas şi Frişcă

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
200 gr pişcoturi, un plic de cremă pentru prăjituri la rece, un compot de ananas, 250 ml lapte, 250 ml frişcă lichidă, 4 linguri de zahăr, fructe sau bomboane pentru ornat.


Mod de preparare:

 Laptele se pune la fiert, într-o oală, la foc potrivit.

 Crema se prepară astfel: într-un vas se amestecă zahărul, 

 laptele, 

 praful de cremă rece, 




până se îngroaşă.

Se pregăteşte frişca: într-un bol se toarnă frişca lichidă, iar dacă doriţi, se poate adăuga zahăr în funcţie de preferinţe,

se omogenizează

până se întăreşte şi

apoi se pune la frigider.

Într-o tavă se aşază jumătate din pişcoturi,

se stropesc bine cu sirop din compot şi

se întinde crema uniform.

Apoi se pun restul pişcoturilor şi

se însiropează.

Se adaugă bucăţile de ananas şi deasupra frişca se uniformizează cu un cuţit.

Tortul se ornează cu felii de fructe sau bomboane ornamentale şi se lasă la frigider minim 3 ore.

Se serveşte rece.

Poftă bună!