contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Vă Aştept “la Mansardă” Cu Delicatese Pentru Cineva Special

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Odată cu cina lejeră cu tema “Brânzeturi şi Vinuri“, desfăşurată pe data de 19 februarie 2013, am inaugurat seria evenimentelor cultural-culinare care se vor desfăşura în frumoasa şi primitoarea mansardă din superba clădire situată pe strada Paris, la nr. 7A, care adăposteşte sediul din Bucureşti al Cramelor Halewood.


Aceste evenimente se doresc a fi relaxate, non-formale, scopul lor fiind acela de a aduna laolaltă oameni care împărtăşesc pasiunea pentru mâncare şi băutură de calitate, ca şi interesul pentru latura culturală a gastronomiei.
Desigur, vinurile, ca şi alte băuturi (vin spumant, cidru, rom, bere, cocteiluri, coniac, bitter, gin, brandy, whisky) sau chiar condimente (uleiuri şi oţeturi), produse şi distribuite de Halewood, vor juca un rol important. Ele vor fi prezentate, degustate şi alăturate bucatelor cu care se potrivesc cel mai bine. Şi ca acest pahar de băutură să devină un pahar de vorbă, nu vor lipsi nici poveştile interesante. Ştiţi bine că nu pot să tac atunci când stau la masă înconjurat de meseni de calitate!

Primul astfel de eveniment este dedicat, atenţie doamnelor şi domnişoarelor!, zilei de 8 Martie. Vă propun o cină cu multe gustări şi vinuri, aşa că puteţi oferi acelei persoane speciale din viaţa dvs., o seară plină de delicatese. Veţi putea gusta şi aprecia ingrediente de calitate cum sunt cremele de brânzeturi fine, trufele, somonul afumat, icrele de Manciuria, creveţii, prosciutto-ul San Daniele, orezul sălbatic etc. şi vinurile albe, rose si roşii din gama Byzantium, produse de Cramele Halewood.

Iată şi meniul:
Cremă de brânzeturi fine cu trufe şi ierburi aromatice
Salata de mere cu somon fumé şi icre de Manciuria
Rulouri de prosciutto cu pere, rucola şi Parmesan
Creveţi picanţi cu relish acrişor de castraveţi
Satay de pui cu mac si susan, acompaniate de sos de arahide şi orez sălbatic
Tort Cappucino

Vinurile care vor însoţi preparatele culinare sunt: Blanc de Transylvanie, Rose Euxine şi Rosso di Valachia.

Vă aştept, deci, în ziua de 8 martie, la orele 19:00, în str. Paris nr. 7A. Costul evenimentului este de 99 lei/persoană (include mâncare, băutură şi servicii), iar înscrierile se fac achitând în avans întreaga sumă. Detalii la adresa mea de e-mail: radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro.