contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Vin Tonic De Leurda

articol scris de lia blog floare-floare.blogspot.com

Bauturi |   2013-05-22 04:19:00 |  adauga la lista ta de articole favorite
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Se bea indulcit cu miere, doar cate o inghititura o data, pe parcursul unei zile, timp de 14 zile.
Timp de pregatire: 30’
Ingrediente:
200g leurda proaspata
250ml vin natural (facut la tara)
Mod de preparare:
Frunzele de leurda se spala individual sub jet de apa rece si se pun pe prosoape la scurs,
Apoi se toaca marunt. Punem vinul la fiert intr-o oala incapatoare si cand da in clocot adaugam leurda maruntita. Lasam sa de-a cateva clocote, maxim 5’, dupa care luam de pe foc.
Dupa ce s-a racit, strecuram vinul, stoarcem bine si frunzele si transferam vinul in sticle cu capac.
Indicatii terapeutice:
Este foarte bun pentru batranii cu secretii pulmonare abundente, care au greutati in respiratie, in tuberculoza pulmonara si hidropizie.
Sa va fie de bine !