contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

„ziua Porţilor Deschise” La Bucătăria Lui Radu

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pe 2 martie a fost ziua. Aşa încât am decis să îmi delectez colegii de muncă cu o parte dintre bunătăţile pe care le gătesc constant.
Aşa încât am început, la aperitive, cu nişte clătite cu şuncă, ciuperci şi cascaval gratinate cu smântână, nişte mini-pizze surpriză şi am terminat cu coşuleţe cu salată de măr şi şuncă şi sărăţele cu chimen şi telemea.

 

 

La „desert”, le-am aţâţat papilele gustative cu nişte eclere de casă senzaţionale, i-am anesteziat cu mini-tarte cu fructe şi cremă de mascarpone şi lime, i-am readus la viaţă cu fructe confiate glasate în ciocolată albă şi glazurate cu fistic, migdale sau fulgi de ciocolată amăruie, pentru a-i face apoi să creadă că au ajuns în Rai gustând din delicioasele bastonaşe de nucă şi portocale.
Şi cum de la un astfel de regal gastronomic nu putea lipsi „la piece de resistance”, le-am servit la sfârşit un tort „Queen Lidia” care a combinat aroma inconfundabilă a migdalelor cu textura untoasă a cremelor de ciocolată amăruie cu alune de pădure, ciocolată albă cu portocale confiate şi un strop de Pina Colada şi ciocolată cu lapte şi ness. Totul îmbrăcat într-o coroană de ciocolată cu fistic, migdale şi alune de pădure.
O parte din reţete le găsiţi deja postate, pentru celelalte am să vă invit să reveniţi pe blog în fiecare din zilele următoare, pentru a le descoperi.



Articol recomandat de bucatarialuiradumailat.blogspot.com