contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Neatza ♥

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Nu stiu daca e infectat cu febra "valentinistilor" sau daca a vrut sa-mi multumeasca ca I'm such a ray of sunshine lighting up his life everyday (spuse ea plecandu-si ochii cu modestie :p) dar de dimineata Alex m-a trezit cu o surpriza: cafea cu spuma de lapte si un shot de Baileys decorata cu o inimioara de caramel!

...Si nu orice caramel ci unul facut din zahar pus in lingurita si ars deasupra flacarii aragazului (a nu se subestima ingeniozitatea inginereasca!)
It's the small things in life that make you happy si cateodata ma simt asa fericita, ca un balon de sapun ready to burst! It's not about expensive dates or jewelry pentru mine (sau pentru majoritatea femeilor, mi-as putea permite sa adaug), doar despre un gest frumos ca o inimioara de zahar ars in cafeaua de dimineata :)
...Asa ca daca sunt si barbati rataciti cumva pe aici, cititi si luati aminte - suntem mult mai usor de fericit decat va asteptati! Just do something nice for us! Orice gest, cat de marunt, se pune la socoteala ;)
Iti multumesc, bita, you're the best ♥!
... And keep 'em coming :D