contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

3 Ani De Blog Cu Multumiri Fructate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

IMG_2564

De vreo luna si jumatate (sau mai precis de cand Cupi a facut 4 luni) timpul meu este extrem de pretios si limitat. Sunt un fel de mama-maimuta (da, stiu, suna amuzant) care isi cara odorul prin casa, pe afara, la plimbare. Odor caruia incep sa i se intrezareasca primii dintisori (aww!) si care e ba marait, ba extrem de dragastos si iubitor (dimineata ne ia la rand si ne pupa pe fiecare, de ne topeste inima <3). Fiecare zi lasa asupra ei binecuvantarea unui dar imposibil de egalat. Cu fiecare zambet, cu fiecare gest nou pe care il face ma indragostesc mai tare de ea si simt tot mai mult pe umeri responsabilitatea pe care o am de a o creste frumos, in ciuda lumii nebune in care traim.Ea e motivul pentru care am fost atata timp absenta de pe blog. Si pentru care voi mai fi. Pentru ca oricum timpul mi-o fura prea repede, facand sa zboare zilele si saptamanile in mod halucinant. Asa ca vreau sa am mereu in suflet si in gand imaginea zilelor superbe petrecute cu ea. Cu cea care imi reda zi de zi zambetul pe buze.

Luna aceasta blogul a implinit 3 ani. Pe 10 iulie 2008 Lifestyle blog prindea contur. Nici in cele mai frumoase vise nu-mi inchipuiam ca al meu coltisor de suflet va ajunge sa incante simturile atator mii de cititori. Nu ma gandeam ca aberatiile sufletului meu vor ajunge sa fie atat de apreciate. Si mai presus de toate, nu ma gandeam ca voi deveni un blogger cunoscut. Vroiam ceea ce vreau si acum: sa impart lumii stilul meu de viata.

De atunci si pana azi am crescut, m-am maturizat, am invatat noi si noi lectii, am renuntat la lactate si am deveneit un vegan responsabil (care nu va fi niciodata 100% raw si am sa va spun odata si de ce), am cunoscut pe cativa dintre citiorii si preietenii bloggeri, am ras si am plans, am fost trista dar am fost si in culmea fericirii, am aparut in presa scrisa si online, am… trait asa cum am crezut de cuviinta ca mi-e menit. Dar inca invat cum mi-e menit sa traiesc. Inca am mult de invatat pana la a trai intelept si echilibrat. Insa blogul acesta, jurnalul deschis, cum im place mie sa il numesc (pt ca asta si este el de fapt) m-a ajutat mult in evoluarea personala si mi-a deschis noi si noi orizonturi nebanuite pana in iulie 2008. Daca mai sunt unii care nu cunosc povestea blogului si detalii despre mine, in luna aprilie a acestui an am acordat un minunat interviu celor de la Book Express, pe care il puteti citi aici.

Au trecut trei ani plini, pe care ii port in suflet cu drag. Planuri de viitor sunt cu gramada, timp sa fie doar. Ce pregatesc? Pai cea mai mare dorinta a mea e sa scot (online deocamdata) revista mult visata, la care ma gandesc de ani buni si care vreau sa fie un ghid practic pentru un stil de viata sanatos. Apoi sper ca la anul sa va pot oferi o carte. Insa nu o exclusiv o carte de retete, ci una care imbina exact ceea ce astern pe paginile acestui blog: ganduri, sfaturi, reverii, fotografii, etc. Proiecte mari la care visez cu ochii deschisi. Tineti-mi pumnii sa reusesc sa le duc la bun sfarsit.

Ma simt legata sufleteste de fiecare postare a acestui blog asa ca atunci cand am ales logo-ul blogului m-am oprit asupra primei retete notate aici: Hot and cold, cu zmeura proaspata si buna. Mai tarziu am facut aceasta fotografie, care ramane in topul preferintelor mele. Si uite asa, de la flori de cires, lifestyle blog si altele s-a ajuns la delicata si pufoasa zmeura ca ambasador de seama al meu. Si pentru ca vreau sa va multumesc pentru acesti trei ani pe care i-am trait impreuna frumos, am pregatit niste surprize.

1. Kzarinne Bio Boutique ofera o reducere de 5% pentru toate comenzile care utilizeaza codul “Lifestyle blog”. Dati click pe bannerul din stanga, in sidebar, si veti fi redirectionati catre magazin. Ce bunatati gasiti acolo? Pai: mierea crema delicioasa de vanilie, rapita, ghimbir si propolis plus inca alte sortimente grozave, produse Mayam, Galador, Soap Mill, Sonnet, Olivo si Lia. Inimă

2. Si apropo de Lia… Pentru ca simbolul blogului e zmeura, pentru ca prima reteta de pe blog a fost cu zmeura, pentru ca am mancat muuulta zmeura anul acesta si am si gatit cu ea (urmeaza si retetele, din nefericire sezonul ei s-a cam dus insa) – m-am hotarat sa va rasplatesc fidelitatea cu niste premii cu… zmeura! Gură deschisă

Premiile sunt mai mult un bonus pentru ca eu de fapt vreau sa stiu Cum ati dat de blog si de ce reveniti aici? Lasati un comentariu, raspunzand la intrebari si aveti sansa de a castiga un set “Visul ursuletilor” compus din:

  • sapun exfoliant cu samburi de zmeura “Visul ursuletilor” – care miroase delicios a prajitura de casa si face minuni pentru celulita datorita masajului viguros dat de samburii de zmeura. Il ador!
  • balsam de buze cu pudra de zmeura “Timidul” – foarte hidratant, delicios!
  • masca de fata cu pudra de zmeura “Masca roz” – e de-a dreptul delicioasa. Are un parfum ce aminteste de milkshake-ul de zmeura si lasa pielea curata si luminoasa.

Exista un singur premiu iar castigatorul va fi ales prin jurizare.

Pe langa toate acestea, Alexandra ofera inca o Masca Roz. Castigatorul mastii roz va fi ales prin random.org.

Toata minunatia asta cu premiile incepe astazi, 26 iulie 2011 si se incheie peste exact o saptamana, adica pe 2 august, ora 24.

Regulile minime si de bun simt:

  • se poate participa cu un singur comentariu
  • nu accept comentariile nesemnate, ramase anonime
  • comentariile care nu fac referire la concurs nu vor fi luate in calcul in cadrul concursului
  • astept din partea voastra comentarii sincere si nu povesti siropoase, doar pentru ca e un premiu pus la bataie.
  • castigatorii vor fi anuntati in decursul saptamanii viitoare iar premiile se expediaza in termen de o saptamana de la anuntarea acestora
  • daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de concurs sau oferta Kzarinne, dati un semn aici: inaretete[at]gmail[dot]com

Acestea fiind zise, va multumesc inca si inca o data pentru frumosii ani petrecuti impreuna si imi doresc ca si pe mai departe sa ramanem prieteni si amici de conversatie Zâmbet

IMG_2265


Articol recomandat de floridecires7.blogspot.com