contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

300 De Retete Pentru Bebelusi Si Copii, Laura Adamache

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ma gandeam de ceva vreme sa va povestesc si despre ce carti de bucate am pe raftul din bucatarie, asa ca, invitatia celor de la Editura All de a rasfoi una din cartile de bucate semnate de Laura Adamache, a venit la fix. 

Banuiesc ca pe Laura o cunoasteti deja, deci nu mai e nevoie de introducere. Una din cartile de bucate pe care le-a publicat in colectia Sian Books este dedicata celor mici si inca de la aparitie am fost foarte curioasa in ceea ce priveste retetele din ea.
**Gasesti aici cartea 300 de retete pentru bebelusi si copii **

Dupa cum probabil stiti, am trecut deja printr-o diversificare si ma indrept cu pasi foarte repezi catre a doua (nici nu imi vine sa cred ca Robert face maine 5 luni!). Cu o domnisoara mofturoasa si un baietel care intr-o luna va incepe sa descopere mancarea, sunt mereu in cautare de idei. 
Ce vreau sa subliniez inca de la inceput este ca aceasta carte nu este una despre diversificare. Exista cateva randuri cu sfaturi si indrumari (foarte echilibrate), dar cartea se concentreaza mai mult pe a va oferi idei si retete pentru masa celor mici. 
Si sincera sa fiu, fix asa ceva imi doresc eu de la o astfel de carte! :)





Citeste tot »