contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

A Fost Odata Ca Niciodata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cand lupul se imprietenea cu omul si fabulele reuseau sa dea ghes bipezilor sa gandeasca. Astazi s-a intamplat ceva fabulos. Am inceput sa ma vand si, cu mici exceptii, nu ma vrea nimeni. Nu ma plang, sunt batrana, naiba cumpara gaina batrana fara morcov tanar.

O doamna necunoscuta mie mi-a dat o glezna de ajutor. Curios rau de tot, sa te ajute necunoscutii? Se poate asa ceva?

Cica da, dupa ultimele patanii cu prietenii care imi dau numai sfaturi bune: impusca-l, hai sa il ducem la ghena si sa ii dam una in cap, ai avut tupeu sa te duci in Luxemburg cu asa o javra, tu iti dai seama cat te costa, de ce nu ii dai drumul pe strada, ca se descurca el, am niste antigel in masina, daca il lasi zece minute la beci vin aia de la deratizare si te rezolva (etc, etc).

Am cateva raspunsuri: ca ma apara de hoti, de spurcaciuni ca aia de gandesc precum am scris mai sus, ca are grija de persoane in varsta, ca simte cand nu te simti bine, ca alunga anume posesori de potcap, ca nu cere, ca nu misca in front, ca nu vrea calculatorul, ca nu musca plozii vecinilor, ca iubeste.

Asadar, posesori de idei crete, imi pare tare rau, chiar dupa o saptamana naspa, cainele ramane, voi zburati. Vorba cuiva: I have enough friends.

1

rororo