contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

A’nebunit Lupul

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Si musca din farfurie. Dar pana acolo, eu, bai ce iti e cu fotografiile astea si cu insinuarile insiduoase ale unor domni si doamne de pe net. Nu stiu, poti pune poze cu mama zmeilor de tort si zmeura, bio plici si mega sanatate la pahar in forma de spuma poliuretanica, sa aranjezi pe farfurie o minunata chestiune de culoare nedefinita, sa decorezi si sa luminezi, sa aranjezi, sa … degeaba. Peizanului, ma rog, cartieristului din mine, tot junk-ul ii face chef. Balaream ieri pe un site care mi-a placut la prima intrevedere (stiu ca e de mult acolo, dar nu am apucat sa il vad, nu stiu de ce, pierderea mea) unde, ce sa vezi, pusese Vlad (al Kadiei, da), un filmulet cu hot dogi.

Curat murdar nene iancule, am rezistat, mi-am imbibat psihicul de lozinci, mi-am dovedit cu creta pe tabla neagra a constiintei mele ca nu e sanatos, e nasol, e groaznic, e de nedescris sa poftesti la ceva atat de mizerabil.

Cat de puternica a fost ratiunea in fata unor imagini insensibil aruncate in groapa cu lei a poftelor? Iaca:

Slide1

Bine, cainii excitati din filmulet aratau intr-un cu totul si cu totul alt fel, mare fel, dar si bagheta mea era proaspata, mustarul bun, ketchup-ul Heinz, deci top.

Cam asa aratau cei nu mai stiu cati wursti de la Vlad de pe site:

(sursa pozei)

Stiu ca daca ma straduiesc poate o sa reusesc, dar ce, am eu rabdare de asa ceva? Si in plus am cumparat doar patru crenvusti, mai am numai doi, daca nu imi iese?

Poate va intrebati ce sunt golgoazele alea de langa hot dog-ul meu. Niste pufuleti pe care i-am luat (ah, marketing, bibelou de portelan) din cauza ambalajului.

Slide3

Niste porcarii, o sa ii dau la vrabii, ieftini, am irosit un leu. Oare vrabiile au voie sa manance asa ceva? Sau le loveste ficatul? Si, daca da, li se mareste si o sa avem foa gra de vrabie in zona? Poate fi o afacere profitabila.

In alta dezordine de idei, cum erau cinci minute de soare, am incercat sa atrag catzaua cu niste resturi (adica astea):

Slide2

Ca sa o pozez, fireste, pentru Vio. Cum frecangeam farfuria intr-o mana cu grija sa nu scap junk-resturile si cu aparatul in cealalta mana, ca sa surprind in chip potaia, adevarata fatza a Dracula Retriever-ului s-a aratat brusc si javra hap, m-a apucat de farfurie fix cand declansam.

Slide4

Imi pare rau ca nu puteti vedea cum face cand se loveste in gura, cum da ochii peste cap, ridica botul spre tavan, casca toata dentitia de carnivora catre becuri si se vaicareste, e de filmat, daca as stii sa desenez si as avea rabdare as face un film, macar un desen animat de scurt metraj cu leit-motiv inspirat din miscarea asta. Cam cum are catelusul Monk in filmuletele lui cand se enerveaza.

Cum care Monk? Monk.

Sa aveti un final de saptamana cat mai placut si calduros, e 1 iunie, cica a venit vara, daca e nitel soare cand plec o sa va pozez ce culturi am in spatele masinii.

rororo