contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Anul Trecut.

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Tocmai mi-am dat seama cat de personal e blogul asta, desi nu intentionam sa devina asa. Pana la urma, mancam si gatim ceea ce suntem, ca sa parafrazez o replica auzita nu mai stiu unde, facem ceea ce suntem. Si nu invers :). Mi-e cam greut sa incropesc postul asta, ca nu obisnuiesc sa fac bilanturi si vreau ca blogusorul sa ramana locul meu de joaca de-a gatitul si cam atat. Eu n-am apucat sa pun cap la cap ori sa adun si sa trag linie pe sfarsit de 2010, am cam gatit in ultimele zile, pe principiul romanesc "las' sa fie". Cred ca-i semn de batranete, nu-i asa :))? Dar n-o fi tarziu.
2010 a fost un an cu despartiri. Da, cu despartiri anticipate si rasanticipate si cu gustul ala amar pe care-l ai cand ti se intampla niste lucruri atunci cand nu mai sperai, cand poate le-ai si uitat. Cu despartiri in progress, de fapt, cu care eu nu prea mai stiu cum sa jonglez si se apropie niste dead-lineuri. Presimt eu ca 2011 il bate pe 2010 asta la toate capitolele :).
A fost cu decizii grele si foarte grele, stiti cum e, pe masura ce imbatranesti cresti, iti vine din ce in ce mai greu sa pui punct si de la capat :). Cu o sanatate cam subrezita, cu doftori si cu "to be continued". Cu plecarea de la un job si dintr-o "casa" devenita mult prea obscura si mucegaita pentru mine :)). Cu concluzii asa de triste, dar necesare.
Cu temeri mai mult sau mai putin justificate, tinute mai mult pentru viata mea secreta. Cred ca n-am oftat nicicand cat am oftat anul trecut :).
Cu un bronz de vara cum n-am mai avut de ani buni, stiti, eu sunt usor maniaca in privinta asta. As avea toate sansele sa devin o baba neagra-neagra si smochinita daca mi-ar fi soarele la-ndemana tot timpul.
A fost cu construirea acestui locusor de joaca unde ma simt tare, tare bine, asa cum nici nu credeam. Cu gatit mult :). In orice caz, relevant mai mult decat in anii trecuti. Cam tot ce e pe blogusor e gatit pentru prima data, ceea ce este si a fost foarte misto. Si care locusor imi doresc sa ramana asa cum e, si daca se poate, si mai bine. Si astea nu in termeni de trafic sau whatever, imi doresc sa ma simt eu bine scriind aici si oamenii care mai vin. Si daca e cineva inspirat sa gateasca ce-am gatit eu si ii place, atunci eu ma bucur tare :).
In linii foarte mari, cam asa a fost. Restul le stiu doar eu :)). Sa vedem la anu' pe vremea asta.

Si melodia asta.

Articol recomandat de mancarurisimple.blogspot.com