contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Aripioare Marinate, Coapte In Malai Cu Maioneza De Usturoi Si Ierburi Aromate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

ne trebuie asa: vreo 7-8 aripioare de pui mai ciolanoase le zic eu, adica sa aiba cotoaiasul mai cu carnita pe el, apoi 1 ceapa mica, 3 graunti de usturoi, 1 lingura otet balsamic, 200 ml lapte, amestec de ierburi aromate(cimbru , rozamrin, salvie, maghiran) toate uscate, praf de curry plus sare si piper desigur, fara de care nu fac mai nimic si am ales rasnita Kotanyi cu piper cu lamaie  care merge perfect cu puiul.La sfarsit ne mai trebuie malai pentru prajit si iar o capatana de usturoi si ulei pentru maioneza de usturoi.Se spala bine aripioarele si se taie in jumatati acolo unde este cartilagiul.Se lasa la rece acoperite de laptele in care am adaugat condimentele, ierburile, otetul balsamic, ceapa taiata solzisori si usturoiul feliute mici.Dupa cam o ora minim de stat asa la frigider, se scot, se tavalesc prin malai amestecat cu sare, piper, si iar ierburi si se coc la cuptor in tava cu  cateva linguri de ulei .

Se scot, se servesc cu maioneza de usturoi facuta din 1 capatana de usturoi curatta si strosit , amestecat cu sare, piper, ierburi aromate si ulei desigur.Se freaca pana se obtine o maioneza groasa si alba, foarte aromata.Se presra si patrunjel verde deasupra! sunt delicioase!


Articol recomandat de epurasha2bb.blog.gustos.ro