contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Back Home Si O Zi De Cozonaci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Am revenit, dupa o rupere de rutina destul de brusca, ca sa nu zic brutala. Saptamana asta o luam de la capat si treaba cu no alarms and no surprises ma indoiesc ca va fi valabila, dar ne-am obisnuit.
Ca sa nu stau degeaba, m-am pus pe copt. Au fost si cozonaci si paine, ca tot vroiam sa repet experienta cu cozonacii. Nu-s facuti cu faina de trei de zero, sunt din faina de 650, ca asta s-a gasit prin casa. Reteta e tot a Gabrielei Cara, numai ca de data asta am folosit 6 galbenusuri in loc de 5 si 280 g de zahar, i-am vrut un pic mai dulci. Au fructe uscate, parte inglobate in aluat la framantat, parte presarate pe foaia de aluat inainte de rulare. Am folosit 150 g de unt si 50 ml de ulei, la fel ca data trecuta. Si au fost oua de la buna, de asta si culoarea. Mie imi place cum au iesit, ar fi fost si mai misto daca aveam faina de 000. Ramane pe data viitoare. Am facut 4 cozonaci mititei dintr-un kg de faina, unul e deja mancat.
Saptamana asta ma tare indoiesc ca voi apuca sa gatesc ceva, iar sa pozez, nici atat. Asa ca va doresc zile senine si mancare buna, pana ne stabilizam cat de cat :).

 

 

 



Articol recomandat de mancarurisimple.blogspot.com