contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Baghete Din Faina Integrala

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Sunt baghete facute din 800 g faina integrala si 200 g faina neagra, aprox. 600 ml apa calduta, 2 linguri de ulei de masline, 1 lingura de zahar, 2 plicuri de drojdie si sare. Deci reteta clasica, acelasi procedeu de lucru ca si pana acum, doar ca am vrut sa mai variez putin cu forma, am facut 3 baghete, o chifla mica si o impletitura. Iar de data asta am sarit peste etapa doi de framantat, le-am modelat doar. Aluatul din fainurile astea se framanta mai greu, e mai pietros, ca sa zic asa. La tipul asta de aluat chiar prinde bine masina de paine. Painea a iesit buna, n-au crescut foarte tare baghetele, dar multumitor. Ar fi trebuit sa le coc in 2 ture sau in 2 tavi, asa s-au lipit una de alta si n-au mai avut loc. Sunt curioasa in cat timp se termina :). De data asta am o poza si cu painile inainte de coacere, lasate la crescut in tava: 


Dupa 45 de minute (par rumene, nu-s :), e de la soare): 


Si coapte: 







Articol recomandat de mancarurisimple.blogspot.com