contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Biscuiti Anzac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Niste biscuiti crocanti si usor de facut, fetele i-au placut de indata.

Ingrediente:
- 180 g fulgi de ovaz
- 150 g faina
- 150 g zahar fin
- 60 g nuca de cocos
- 115 g golden syrup
- 125 g unt
- o lingurita bicarbonat
- 2 linguri apa fierbinte
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 160 C. Amestecati intr-un bol inalt fulgii de ovaz, faina, zaharul si nuca de cocos. Puneti la foc mic untul si siropul, amestecand pana cand totul s-a topit.


2. Stingeti bicarbonatul cu apa si adaugati-l la unt. Amestecati lichidele cu solidele pana obtineti un aluat omogen.



3. Modelati bilute de aluat si aplatizati-le pe tava de biscuiti cu fundul unui pahar. Coaceti biscuitii timp de 8-10 minute. Lasati-i sa se raceasca putin in tava, apoi transferati-i pe un gratar de bucatarie sa se raceasca complet. Sursa


comentarii