contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Blogul Lunii - Iunie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
M-am gîndit sa înfiintez o rubrica intitulata Blogul Lunii. Pentru ca întîlnesc mereu bloguri care îmi plac foarte mult, as vrea sa le pastrez amintirea într-o "culegere" de... bloguri. În fiecare luna voi alege un blog care îmi place, despre care voi scrie cîteva cuvinte. De exemlu... ce îmi place sau ce anume m-a dat pe spate, ce m-a facut sa-l aleg... Voi selecta si publica partial cel putin unu sau mai multe articole care m-au impresionat în mod deosebit, sau voi da link catre acestea. 

Încep odiseea cu blogul - Simplu si bun - Cosmin si Daiana, doi doctori în bucatarie.
Relativ nou în blogosfera, acest blog încînta în primul rînd pupila, pentru ca e firesc, doar prima data vedem. Intrînd în detalii, articolele scrise frumos împreuna cu imaginile superbe, ne gîdila materia cenusie îndemnîndu-ne la o provocare, care în final duce la o satisfactie maxima a papilelor gustative. Ca sa îndeplinesc toate punctele, am probat perele cu gorgonzola, nuci si miere! Un deliciu, va asigur! Multumesc!

Rondul de dimineata, într-o zi frumoasa de Mai, m-a impresionat în mod deosebit. Un scurt articol despre o parte a "barierelor verzi", pline de viata si clorofila, un coltisor care confera un aer atît de misterios, precum o gradina secreta din Venetia.
E clar, ca într-o asa gradina, nu puteau lipsi verdeturile proaspete pentru parfumarea si aromatizarea bucatelor delicioase de pe masa, fructele si legumele, umbra si soarele... viata!... si alte detalii misterioase.

Cosmin, despre vita de vie:
"Vita de vie...se vede ca natura a fost atenta la detalii cand a creionat plantele care ne inconjoara..."


...si nu în ultimul rînd, pe acest blog, veti mai gasi si o colectie remarcabila de torturi superbe!

Sper ca acest blog sa aibe o viata cît mai lunga, sa ne rapesca privirea de fiecare data în gradina cu roadele minunate, în orice anotimp. Sa ne transfere gîndurile în cele mai ascunse si misterioase colturi posibile. Back to Nature!