contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bloguri Noi, Bloguri Minunate, Bloguri De Succes

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

In blogosfera romaneasca au aparut in ultima perioada o multime de bloguri exceptionale, atat prin continut cat si prin prezentare. Si pentru ca merita din plin vizitatori numerosi, m-am gandit sa creez o rubrica noua in care voi promova blogurile care mi-au atras atentia in mod deosebit.

Cristina, este o persoana deosebita pe care am avut placerea sa o cunosc in mediul virtual si ulterior am dezvoltat o prietenie care sper sa depaseasca, in timp, granitele virtuale. Pasionata de gastronomie, a hotarat sa isi creeze un blog numit, atat de frumos, Flori de portocal . Desi la inceput de drum, gasim deja pe blogul ei multe retete interesante si sfaturi demne de urmat. Merita cu siguranta un trafic pe masura retetelor ei!!

flori de portocal []

Despre Lilly pot sa va spun ca exceleaza in tot ce a creat atat de perfect pe blogul ei. La prima vizita o sa fim foarte placut surprinsi de calitatea fotografiilor si ale retetelor care in mare parte trateaza bucataria italiana. Este o persoana exceptionala, mie mi-a dovedit-o intr-o discutie avuta cu ceva timp in urma, iar blogul ei este categoric un blog care nu trebuie trecut cu vederea de absolut nimeni. Merita sa-l vizitati!!

lilly in the kitchen v

Raftul bunicii, este un blog pe care daca il veti vizita o data cu siguranta va veti intoarce si cu alta ocazie sa-l vizitati. Pozele exceptionale, continutul variat, sablonul superb, calitatea retetelor, tot ce gasim acolo se inscrie intr-un singur cuvant: calitate!! Asa ca va sfatuiesc sa treceti acest blog la favorite si sa-l vizitati des pentru ca merita!!

P1030534[1] v

Un alt blog exceptional, cu retete deosebite si fotografii impecabile, este blogul Liei. In spatele blogului Povesti culinare se afla o persoana deosebita pe care am cunoscut-o tot in mediul virtual. Vizitati blogul Liei pentru ca este intr-adevar deosebit!!

lia paste vv

Nu demult am descoperit un blog minunat de drumetii prin minunatii nostri munti, un blog al unei persoane care iubeste muntele si fotografia. Si pentru ca iubesc muntele la fel de mult ca Serban Razvannu puteam sa nu amintesc blogul lui. Gasim la Serban fotografii minunate dar si sfaturi utile pentru cei care iubesc muntele.

serban razvan copy

Acestea sunt propunerile mele pentru aceasta saptamana. Daca aveti propuneri vi le astept cu drag pe adresa de mail lauraadamache (@)googlemail.com.

Sa aveti un weekend minunat!!


Articol recomandat de adamache-laura.blogspot.com