contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bomboane Bounty

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
     Vă place Bounty ? Noi nu-l putem refuza niciodată! Aşa că am ales să facem nişte bomboane după reţeta Bounty Bars a  Laurei Adamache şi vă spunem sigur că a  fost o alegere bună!
Ingrediente (15 buc)
85 gr zahăr  
50 gr unt 
200 gr frişcă lichidă
200 gr fulgi de nucă de cocos
300 gr ciocolată cu lapte

1. Punem pe foc untul, frişca şi zahărul până se topeşte zahărul .


2. Luăm cratiţa de pe foc şi adăugăm nuca de cocos.

3.  Amestecăm bine şi dăm la rece 30 minute să prindă consistenţă.
    4.Scoatem compoziţia şi formăm biluţe de mărimea unei nuci.
    Dacă ne grăbim să le servim le lăsăm la rece doar 1 ora, altfel se pot lăsa peste noapte la rece şi 
    îmbrăca în ciocolată a doua zi.
    5.Topim ciocolata la bain marie, luăm câte o bomboană şi o''înecăm'' în ciocolată  dar cu grijă pentru că 
    aluatul nefiind foarte tare se pot rupe. 
   Le scoatem pe un grătar, le lăsăm puţin şi gata... sunt numai bune de savurat! 

Enjoy!