contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bors /ciorba Acra De Pui Si Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


mal

Borsul sau ciorba acra de pui, se prepara dupa aceeasi metoda ca ciorba de pui a la greq :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/12/ciorba-de-pui-la-greq.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DragosteaInBucate+%28dragostea+in+bucate%29

 

Ce se adauga in plus : borsul  lichid (pe care l-am cumparat din comert , scrie ca e preparat din tarate, dupa metoda clasica ) cel care definitiveaza de fapt gustul mancarii, dandu-i acreala specifica  ... cozile de patrunjel verde taiate bucatele adaugate cu 2 minute inainte de a opri focul,  chiar inainte de a pune borsul ...si mararul verde ,mult marar verde :)

Borsul se serveste fierbinte, cu smantana acra , mult piper negru proaspat macinat si neaparat, ardei iute :D.
E foarte, foarte bun :)
Incercati ! :)



Articol recomandat de adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com