contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

B?rcu?e Cu Dulcea??

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Pentru aluat am folosit:
  • 100 ml ap? c?ldu??
  • 20 gr unt
  • 1 ou
  • 3 gr sare
  • 20 gr zah?r
  • 200 gr f?in?
  • 4 gr drojdie uscat?

În ordinea men?ionat? au aterizat în ma?ina de pâine. La programul de fr?mântare ?i dospire.
GRE?EALA mea: de?i în re?et? era men?ionat c? trebuie pus ou în cantitate de doar 20 gr, eu am aruncat acolo un ou întreg. Trebuia s? bat bine oul, s? îmi iau cele 20 gr pentru aluat, iar restul s? îl folosesc pentru uns. Dar ... d?-i, Doamne, omului mintea de pe urm?...
M-am ales cu un aluat foarte lipicios pe care l-am modelat cu ajutorul unei cantit??i destul de mare de f?in?.

Am modelat a?a: f?cut un bastona? gros, aplatizat cu sucitorul, t?iat marginile (dar nu de tot în extremit??ile înguste) ?i încruci?at marginile:
Iat? produc?ia:
Am mai l?sat la dospit o jum?tate de or?, am umplut cu gem ?i am uns cu ou b?tut cu pu?in lapte:

La cuptor, la treapta 1, timp de 20 de minute.

Sursa: aici.

Articol recomandat de http://doisiunsfertlamasa.blogspot.com/2009/11/barcute-cu-dulceata.html