contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Briose Black&white

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
Pentru aluatul de ciocolata alba:
  • 125 g faina
  • 75 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/3 lingurite bicarbonat de sodiu alimentar
  • 100 g ciocolata alba
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 50g unt
  • esenta de vanilie
  • stafide(optional)
Pentru aluatul de ciocolata neagra:
Folosim aceleasi ingrediente si cantitati insa  inlocuim 3-4 linguri de faina cu 3-4 linguri de cacao , 150 g  ciocolata alba cu 100 g ciocolata neagra si esenta de vanilie cu esenta de rom.

Preparare:
Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul.
Topim  untul si bucatile de ciocolata alba.
Separat amestecam  oul cu zaharul, esenta de vanilie , laptele, ciocolata si untul dupa care incorporam amestecul de faina si prafuri, amestecand  pana cand se obtine un aluat omogen.

La fel se procedeaza si cu aluatul de ciocolata neagra.
Se umplu formele de copt  ca in imaginea urmatoare:
 Eu am pus si cateva stafide deasupra.
Se dau la copt  20 de minute  la foc mediu .
  
 


Articol recomandat de alexasflavours.blogspot.com