contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Briose Cu Visine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Din nou am facut ceva dulce pentru domnisoara, chiar daca nu le-am gustat, Isabella a dat verdictul "sono buonissime, mamma ! ci sono ancora ???"
Ingrediente pentru 6 bucati:
* 125 g faina
* 100 g zahar
* un ou
* 90 ml lapte
* 45 g unt
* un pachetel zahar vanilat
* 8 g praf de copt
* 2 linguri sirop de visine
* 10-12 visine
Intii de toate topim untul, adaugam peste el laptele, oul si siropul de visine si mixam un pic ingredientele. Amestecam faina cernuta impreuna cu praful de copt, zaharul vanilat si zaharul si le adaugam cite un pic peste compozitia lichida. Mixam timp de citeva minute ingredientele, adaugam visinele taiate in jumatate sau bucatele, apoi cu lingura umplem formele de briosa. Preincalzim cuptorul la 180 de grade si bagam tava in cuptor timp de cca 20 de minute (facem o proba cu scobitoarea ca sa nu se usuce prea tare).
Dupa ce le-am scos din cuptor, lasam sa se raceasca, le scoatem din forme si daca dorim putem sa le punem un mot de frisca si o visina (eu am sarit faza asta, pentru ca le-am facut ca sa-i duc Isabellei la gradinita inainte de a o duce la gimnastica, deci... cu frisca sint bune si aratoase, daca le servim acasa). Le-am decorat cu bombonele de toate culorile, un pic de zahar praf si... voilà... asta e reteta... sint foarte, foarte fragede, rapid si usor de facut. O poza cu briosele fara zahar praf
si o poza cu toata familia in lumina soarelui...



Articol recomandat de danielaincucina.blogspot.com