contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bunatati Lifestyle Delicii La Cofetaria La Crema

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cand eram mica visam sa am restaurantul meu. Un restaurant vegetarian cu mancare sanatoasa si gustoasa si cu un design deosebit. Visam la mai multe incaperi decorate deosebit, fiecare avand o alta tematica astfel incat clientii sa aleaga ambianta pe placul lor.

Visul meu nu s-a concretizat inca insa bucuria mea e pe jumatate implinita. Spre incantarea si deliciul targu-muresenilor, am placerea sa va anunt ca am creat o serie de torturi (atat raw vegan cat si vegane) pentru Cofetaria La Crema! Demult vroiam sa incep un astfel de proiect asa ca m-am bucurat nespus atunci cand mi s-a propus sa creez pentru ei niste delicii vegane.

Asa ca incepand de maine, 14 februarie, veti putea gasi trei sortimente dulci in cofetaria La Crema, situata pe strada Revolutiei nr 2 (langa posta de pe Lenin), Tg Mures. Bunatatile vor fi prezente in cofetarie o data pe saptamana, in fiecare zi de luni iar pentru inceput vor fi trei sortimente de torturi, urmand ca in timp gama sa se mareasca si sa gasiti torturi cu fructe, bomboane, parfait.LA CREMA

TORT CU CIOCOLATA ALBA SI FRUCTE ROSII

IMG_6782tort cia

Este un tort cu baza crocanta, din biscuiti si o crema onctuoasa si matasoasa de ciocolata alba, completata rafinat de prezenta fructelor rosii.

  • nu contine unt, lactate sau oua
  • nu contine zahar (potrivit pentru copii si diabetici)
  • nu contine gelatina de origine animala

TORT CU CIOCOLATA SI VISINE

tort ciocolata si visinefelie cioco visine

Un blat crocant din migdale mangaiate de parfumul subtil de cacao si cocos, crema densa de ciocolata pura si visine zemoase si acrisoare.

  • nu contine unt, lactate sau oua
  • nu contine zahar (potrivit pentru diabetici)
  • nu contine gluten (potrivit pentru persoanele cu intoleranta la gluten)

TORT CU LAMAIE SI MAC

felie tort lamaietort de lamaie si mac

Blat pufos din faina integrala, alintat de boabele de mac si imbracat intr-o crema pufoasa si acrisoara de lamaie.

  • nu contine unt, lactate sau oua
  • nu contine zahar (potrivit pentru diabetici)

--- . ---

Toate produsele sunt preparate din ingrediente 100% naturale, fara conservanti sau coloranti artificiali, fara zahar sau produse de origine animala.

De retinut faptul ca aceste torturi contin nuci si seminte asa ca nu sunt recomandate persoanelor cu alergii cunoscute la aceste ingrediente.

Nu promit insa incerc sa ajung si eu maine pe acolo : ) Sper sa va placa ceea ce v-am pregatit si sa dati sfoara-n tara ca de acum se gasesc si dulciuri vegane delicioase in Tg Mures!