contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cafecafe - Constanta, Restaurant Mediteranean

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

constanta, la pranz. cafecafe, in ciuda numelui, e un restaurant in toata puterea cuvantului. e o terasa acoperita cu un sistem retractabil ingenios,  in curtea interioara a hotelului cherica.
frumos, nimic incarcat, muzica in surdina potrivita. pahare subtiri si tacamuri iesite din mana unui designer. nu am poze cu mancarea din lipsa de aparat (cea de fata e cu telefonul, scuzati calitatea).
eu am luat o supa de rosii cu mozzarella si crutoane aromate, si un mix de peste cu cartofi gratinati. amandoua bine gatite si facute sa palca ochiului. meniul e cu specific mediteraneean, poti manca o gramada de natii de peste. altadata am incercat chefalul, zarganul cu oasele lui fosforescente, calcan noduros, toti din marea neagra si foarte proaspeti. de altfel poti sa-i alegi din vitrina cu gheata care te intampina la intrare.
un singur cusur i-am gasit carciumei : daca cumva te grabesti, ia-ti adio de la cafecafe. aici nu mananci sub o ora si jumatate nicicum. chelnerii sunt cu capul in nori, din aia care-ti evita privirea ca sa nu fie chemati. iar daca le ceri ceva, sigur o iau in directia opusa sa mai lase o scrumiera sau sa ridice vreun servetel.
oricum in constanta nu stiu vreun loc mai bun decat asta. inca :))
nota 8.5 din 10
nota de plata medie: 50 lei de persoana
cafecafe, mircea cel batran 94 ,constanta
www.cafecafe.ro/
tel: +40732 190 990

Articol recomandat de wineandknives.blogspot.com