contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cake Pops

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De cand am vazut aceasta reteta la Teo, ma tot gandeam cu ce ocazie as putea sa pun aceste "acadele" mai bine in evidenta.


Si iata ocazia perfecta....sfarsitul gradinitei! Da stiu, acest lucru s-a intamplat acum 2 luni, dar nu am reusit sa postez reteta mai devreme. 


La cat de dulci sunt copilasii, meritau un rasfat! Nu-i asa?

 
Este o reteta tare rapida si de efect pentru care aveti nevoie de 1 pachet mare de biscuiti sandwich cu crema de vanilie (eu am cumparat de la Lidl), 200 gr branza Philadelphia la temperatura camerei, 3 plicuri glazura de ciocolata Dr. Oetker

Maruntim biscutii in robot pana obtinem un pesmet fin. Adaugam branza si continuam sa amestecam pana obtinem  o compozitie omogena. Din aceasta compozitie formam bile cu diametru de 2 cm pe care le asezam intr-o tava pe o hartie de copt.
Topim un plic de ciocolata, conform instructiunilor de pe ambalaj. Taiem betele de frigarui in 2. Trecem fiecare bat prin ciocolata topita si il infigem in fiecare bila. Dam tava la rece pentru 30 de minute.

Topim cele 2 plicuri de ciocolata si le turnam intr-un bol. Trecem fiecare acadea prin ciocolata, o scurgem bine, apoi o infigem intr-o bucata de polistiren pana se intareste ciocolata.
La dam la rece pana in momentul servirii.


 Pofta buna!