contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Candela Familiei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


DSCF7973

Azi e duminica, maine incepe o noua saptamana, vreau sa inaugurez o noua traditie in familie. Ideea mi-a venit prin provocarea lansata pe womenlivingwell, eu am aflat de ea prin intermediul blogului Irinei, mi-a placut asa de mult ideea ca am zis – musai sa ma alatur si eu.

Provocarea se intinde pe mai multe saptamani, prima suna cam asa:
Cumpărați o lumânare deosebită și aprindeți-o zilnic, la vremea cinei, sau oricând vă face plăcere. Rostiti din inima o rugaciune pentru cei dragi si pentru pacea si armonia familiei voastre.

Zis si facut: a luat un suport de fier pe care am pus o lumanarica pe care am inconjurat-o cu bobite pe care le culesesem de afara ca sa duc in casa cate ceva din culorile toamnei. Nu stiu cat este de practic respecticul aranjament cand ajunge flacara mai jos dar m-am gandit la o varianta care ar fi mai buna, o s-o incerc maine.
O alta framantare a fost unde sa pun respectiva lumanare, nu de alta dar trebuie sa o tin departe din calea viforosului Andreiut, mare cotrobaitor si catarator. Cea mai buna varianta este in camera a treia, in curs de amenajare, viitoarea camera a lui bebe din burtica. Andrei nu are voie acolo, nu de alta dar macar o camera sa ramana neintoarsa si nematrasita de micutul explorator.
O seara frumoasa si linistita va doresc!
DSCF7980

Articol recomandat de casutalaurei.blogspot.com