contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cannelloni

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Cannelloni seamana cu lasagnia, numai ca pastele sunt in forma de tub.
Pentru o tava mai maricica din care ies 6 portii, avem nevoie de urmatoarele:
1 kg carne de porc tocata
1 cutie cannelloni
2-3 cepe
suc de rosii
1 pic de cimbru (dupa gust)
3 oua
400 ml smantana
1 cana lapte
cascaval ras

Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei incins.
Se adauga carnea tocata si se mai pune din cand in cand putina apa, pana cand carnea este facuta.
 
Se adauga si sucul de rosii, si se mai lasa 15-20 minute la foc mic.
In acest timp, se ia un vas de yena sau o tava, si se pune in ea putina smantana, sau sos bechamel.
Cannelloni se umplu cu carnea si se aseaza in vas.


Dupa ce au fost asezati, se face un amestec de smantana, oua, lapte si cascaval ras, se pune peste cannlloni in tava si se da la cuptor cca 1 ora.


....si rezultatul final..:-)
Pofta buna!!!

Articol recomandat de nainakitchen.blogspot.com