contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Capunti Alla Puttanesca

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Reteta de sugo alla puttanesca,o am de la Adriana.

  • 2 catei de usturoi
  • 6 fileuri de ansoa(acciughe)
  • capere
  • masline
  • sos de rosii(eu am folosit pomodori pelati în suc propriu)
  • ulei de masline
  • 1 lingura busuioc tocat(fac.)


În timp ce apa pentru paste fierbe,începem cu prepararea sosului.
Rumenim usturoiul ( l-am taiat felii)împreuna cu ansoa,pîna acestea se topesc,dupa care adaugam sosul de rosii(am maruntit rosiile depielitate cu scula de facut piure de cartofi :D ),si turnam peste.Eu am pus în sos si o lingura de busuioc tocat din congelator.Lasam un fert de ora sa fiarba,apoi adaugam maslinele si caperele(am folosit masline coapte natural-"neînegrite"- si capere sub sare.

Imagine
Mai lasam vreo 5 minute la fiert,

dupa care adaugam pastele fierte al dente si scurse de apa.
Imagine
Amestecam pastele cu sos.
Imagine
Usor de realizat,si foarte gustos.
Imagine

Grazie,Sorella! :)


1-maslinele mele au fost cu sîmburi,ca asa îmi plac mie mai mult .
2-pun doar cîteva capere,ca ai mei nu le suporta.

Din farfuriile lor,le pescuiesc,si le azvîrl în farfuria mea .


Articol recomandat de mayas-esprit.blogspot.com