contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Carti In Dar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Aniela de pe www.activitaticopii.ro, m-a rugat sa postez aceasta actiune umanitara ce se deruleaza in prezent in orasul Brasov, haideti sa ajutam prin donatii de carti ptr Spitalul de Copii Brasov,un zambet de copil face minuni! haideti sa aducem zambetul pe buze cat mai multor copii!
Daruieste si tu o carte pentru copii (1 februarie-1 aprilie 2011)
Campania umanitara Carti in dar continua in orasul Brasov, mai exact Spitalul clinic de copii.
Daca doresti sa participi, inscrie-te pe forum ( http://www.activitaticopii.ro/forum/viewtopic.php?f=22&t=5615 ) si vei primi un Mesaj Privat cu adresa la care vei putea trimite cartea aleasa de tine si copilul tau.
Multumim Editurii Gama pentru generoasa donatie de carti pusa la dispozitie si tuturor celor implicati in acest proiect!Multumim Atelierul de trenulete pentru suport .Multumim Clipe frumoase - pentru fluturasii oferiti.
Actiunea umanitara "Carti in Dar" a fost demarata in luna februarie 2010 si face parte din Campania "Darul lecturii.
Deopotriva copii si parinti din spitalele bucurestene si constantene s-au bucurat de cartile si jucariile donate de voi in trecut!
Colaboratori voluntari locali si membri de incredere ai site-ului ActivitatiCopii se ocupa de primirea, sortarea, transportarea si inmanarea donatiilor direct in manutele copilasilor si parintilor.
Sa oferim o carte, sa oferim un zambet! Fiindca zambetul vindeca!